Start arrow Diensten

 

Contactgegevens

Saffierborch 6b-c
5241 LN Rosmalen
Telefoon: 073-5286700
Fax: 073-6446270
E-mail: info@logic-call.nl

 
Diensten en services

Database beheer
Voor ieder bedrijf is een database van groot belang. Immers een database is noodzakelijk voor het effectief verspreiden van mailings e.d. Wij houden deze database voor u up-to-date, zodat u hier ten alle tijden gebruik van kunt maken.

Direct mail en fulfilment service
Er zijn een aantal randzaken waar u als bedrijf dagelijks mee te maken heeft en die veel tijd in beslag nemen. Denk hierbij aan het versturen van bestellingen, het vouwen van enveloppen het versturen van offertes etc.

Al deze zaken kunt u aan ons uitbesteden zodat u meer tijd overhoudt voor de hoofdzaken die u bezig houden.

Screenen en updaten van adresbestanden
Ieder bedrijf beschikt over een adressenbestand waarin klanten, prospects en leveranciers zijn opgenomen. Voor u is het van belang dat deze adressenbestanden actueel worden gehouden, immers bedrijven en mensen zijn voortdurend in beweging door verhuizingen, reorganisatie e.d.

Wanneer u van plan bent om gebruik te gaan maken van uw adressenbestand is het noodzakelijk dat deze adressen juist zijn.

Relatiebeheer en Customer Relation Management
Voor u zijn uw klanten een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijf. Wanneer u immers geen klanten heeft, kan de benodigde omzet niet behaald worden.

Voor uw bedrijf is het belangrijk dat er regelmatig contact wordt onderhouden met bestaande klanten. Op deze manier worden de bindingen tussen u en uw klanten versterkt en krijgen zij de mogelijkheid tot met maken van opmerkingen en het stellen van vragen die op een later tijdstip voor u van belang kunnen zijn. > Nieuws

> Reageren?
Heeft u een vraag die u aan Logic Call wilt stellen? Klik hier