Start arrow Diensten

 

Contactgegevens

Saffierborch 6b-c
5241 LN Rosmalen
Telefoon: 073-5286700
Fax: 073-6446270
E-mail: info@logic-call.nl

 
Diensten en services

Het verwerken van inkomende gesprekken.

Responsverwerking
Wij kunnen de responses op uw mailing opvangen en direct verwerken. Op die manier kan de opvolging zo spoedig mogelijk plaatsvinden, waardoor uw mailing een hogere kans van slagen heeft.

E-commerce
E-commerce staat letterlijk voor elektronische handel. Hiermee wordt bedoeld het zaken doen via internet, iets wat in de toekomst de overhand zal gaan hebben.

Wij kunnen u op de verschillende vlakken van het internet online van dienst zijn, daarbij kunt u onder andere denken aan: online betalingen uitvoeren, het bedienen van een “call me now” button en het direct in ontvangst nemen van bestellingen e.d. via het internet.

Helpdesk
Een (telefonische) hulpdienst die vragen kan beantwoorden van klanten en problemen tracht te verhelpen.

Klantenservice
Een (telefonische) dienst, waarbij uw klanten de mogelijkheid wordt geboden tot het neerleggen van klachten en opmerkingen. Deze zullen vervolgens op een  correcte manier afgehandeld worden door vaste medewerkers van Logic-Call die in naam van uw bedrijf werkzaamheden verrichten. Tevens kunnen wij uw klanten doorverbinden met de helpdesk. Wanneer noodzakelijk, zullen wij uw  buitendienst kunnen aansturen.

Telefoonantwoordservice
Een goede bereikbaarheid is voor uw onderneming van groot belang. Wij bieden de mogelijkheid van een telefoonantwoordservice. Op deze manier loopt u geen orders mis en kunt u met behulp van onze telefonistes uw klanten vriendelijk en klantgericht te woord staan.

U krijgt een eigen telefoonnummer, waarbij onze telefonistes direct kunnen zien dat het om uw bedrijf gaat. Zij zullen er dan voor zorgen dat de gesprekken op een correcte manier afgehandeld worden. > Nieuws

> Reageren?
Heeft u een vraag die u aan Logic Call wilt stellen? Klik hier